Acest email nu se afiseaza corect? Vezi emailul in browser.

Global Manager Comunitatea Global Marketing Manager din Romania

Oameni și Companii, în parteneriat cu Five’s International,
vă invită la a doua întâlnire a
Comunităţii Global Marketing Manager din România,
marţi 12 septembrie, începand cu ora 19.00,
la Grădina cu Filme, Terasa Creart, Piaţa Lahovari, București.


Este un eveniment de relaţionare profesională, în cadrul căruia socializăm, regăsim prieteni vechi, ne vom face cunoștințe noi şi vom petrece împreună timp de calitate.

Scopul întâlnirii îl reprezintă dezbaterea unor teme de interes comun, favorabil schimbului de idei, pentru a facilita dialogul cu partenerii de business în procesul de creație.

Seara se va încheia cu vizionarea unui film.

Invitaţia este nominală.

Contact:
Cornelia DICU - Project Manager

Mobil 0720 22 21 10
cornelia.dicu@oamenisicompanii.ro


Click pe hartă pentru a o deschide in Google Maps

Harta Terasa CreArt

* Participarea este gratuită pentru categoriile de invitați precizate în textul invitației.

* Prin participarea la eveniment deveniți membru al comunității Global Manager în Romania și sunteți de acord ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de Oameni și Companii conform legislației în vigoare și să poată fi utilizate și actualizate pentru a putea primi invitații la activitățile comunității și buletine digitale gratuite din partea comunității și din partea partenerilor acesteia.
Prin participarea la acest eveniment sunteți de acord că fotografiile și înregistrările video realizate în timpul evenimentului intră în proprietatea Oameni și Companii și pot fi utilizate în cadrul altor proiecte.

(x) Dacă nu doriţi să primiţi acest newsletter trimiteţi un e-mail cu subiectul "Dezabonare newsletter GLOBAL MANAGER - Comunitatea Global Marketing Manager din Romania" la adresa: cornelia.dicu@oamenisicompanii.ro