Acest email nu se afiseaza corect? Vezi emailul in browser.

Continuând tradiția începută în urmă cu mai bine de trei ani, Oameni și Companii vă invită la o seară specială: PremiumPeople Business Cocktail București.

Vă așteptăm joi, 1 octombrie 2015, la Hotel Crowne Plaza, Grand Ballroom, București, începând cu ora 19.30.

Cea de-a șaptea ediție a PremiumPeople Business Cocktail București va reuni peste 300 de participanți, manageri sau lideri de opinie, din diferite domenii de activitate.

PremiumPeople Business Cocktail București, ce are loc de două ori pe an, este o reală oportunitate de a stabili contacte noi sau de a relua colaborări mai vechi.

Cele 14 ediții anterioare (6 naționale și 8 regionale) ale evenimentului PremiumPeople Business Cocktail au reunit peste 2.000 de participanți.

Aceste ingrediente au făcut ca PremiumPeople Business Cocktail București să devină unul dintre cele mai spectaculoase evenimente și, totodată, una din cele mai cunoscute rețele de comunicare pentru sectorul de top management din România.


Accesul la eveniment este condiţionat de confirmarea în prealabil şi se va face în baza cărţii de vizită.

Vă rugăm să ne confirmaţi participarea până la data de 25 septembrie 2015, pentru a permite realizarea prezentărilor personale (foto și text propriu de prezentare - 350-400 caractere) ce vor fi incluse în broşura evenimentului.

Parteneri_PPBC

PremiumPeople Business Cocktail este un eveniment dedicat comunicării şi relaţionării personale. În cazul în care consideraţi că evenimentul poate constitui o oportunitate de comunicare corporativă sau de promovare a unor produse sau servicii, puteţi deveni unul dintre Partenerii oficiali ai acestei ediţii. În această calitate, puteţi alege diferite modalităţi de comunicare personalizată în cadrul evenimentului, pentru care vă rugăm să ne contactați.


RSVP: Adelina Brestoiu - Project Manager, email: adelina.brestoiu@oamenisicompanii.ro,
mobil: 0731 077 777
(x) Dacă nu doriţi să primiţi acest newsletter trimiteţi un e-mail cu subiectul "Dezabonare newsletter PremiumPeople Business Cocktail" la adresa: adelina.brestoiu@oamenisicompanii.ro