Portalul național de administrație www.administratie.ro - Liderul informației în Administrație și Oameni și Companii - Editor general al portalului, au plăcerea să vă invite la Gala Premiilor de Excelență în Administrație. Cea de-a XI-a ediție va avea loc pe 22 octombrie 2015, în Poiana Brașov la Ana Hotels.

Lansat de Oameni și Companii împreună cu Portalul www.administratie.ro încă din anul 2006, Programul Management Modern în Administrație este primul program național de promovare a proiectelor și inițiativelor lăudabile din domeniul administrației publice, de educare și informare a noului tip de manager în administrația publică din România.

În cadrul Programului Național de Management Modern în Administrație interacționăm anual cu peste 6.000 de persoane de decizie din diferite domenii din administrație, conturând o platformă eficientă de comunicare pentru membrii administrației centrale și locale.

Gala Premiilor de Excelență în Administrație.ro, eveniment ajuns la cea de-a XI-a ediție, evidențiază cele mai bune rezultate din administrația publică locală din România, ilustrând eforturile care se fac pentru dezvoltarea acestui sistem, inițiativele pozitive ale specialiștilor, precum și proiectele importante pe care reprezentanții administrației locale și centrale le-au susținut.

Decernarea premiilor pentru cele mai bune rezultate în domeniul administrației publice va fi precedată de un seminar dedicat managementului modern în administrație, un domeniu deosebit de important pentru o administrație publică de tip european.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:

Joi,
22 octombrie 2015,

Sala Ana Ballroom, etajul II
14:30 - 15:30
Cazarea și înregistrarea participanților
15:30 - 16:00
Welcome coffee
16:00 - 19:00
- Seminar cu tema: "Management Modern în Administrație"
- “Inițiativele ANFP pentru inovație și calitate în administrația publică.”
Prezintă Adriana CÎRCIUMARU, Director - Direcţia comunicare şi relaţii internationale, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici
- “Șanse egale pentru fiecare - Proiecte de succes pentru comunitate”
Prezintă Ștefan BUDULAN, Country Sales Manager, UP România
- "City Next: Soluţia Microsoft pentru Managementul Comunităţilor".
Prezintă Paul Stanciu, Senior Business Development Manager Public Sector, Microsoft România
- "Lumina pentru Oameni: Baia Mare – primul premiu internaţional de iluminat din România".
Prezintă Bogdan LUPU, Marketing Manager Public Segment – SEE, Philips
- Dezbatere și prezentări de proiecte.
- Decernarea Diplomelor pentru Management Modern în Administraţie 2015.
19:00 - 20:00
Pauză
20:00 - 23:00
Gala Premiilor de Excelență.
Festivitatea de premiere.
Program artistic, invitați speciali.

Participanți:
la Gala Premiilor de Excelență Administrație.ro din acest an sunt așteptați să participe peste 100 de lideri ai instituțiilor administrației publice românești: primari, viceprimari, prefecți, subprefecți, președinți și vicepreședinți de consilii județene, reprezentanți ai Guvernului României și instituțiilor guvernamentale, senatori, deputați, reprezentanți ai asociațiilor profesionale ale administrației publice din România și reprezentanți ai companiilor private din domeniu.

Vezi aici lista confirmărilor până la această dată

Orice instituţie din administraţia publică locală şi centrală poate înscrie proiecte în competiţia Premiilor de Excelenţă în Administraţie.

PENTRU ACEASTA, VĂ INVITĂM SĂ TRIMITEŢI PÂNĂ PE DATA DE 10 OCTOMBRIE, PE ADRESA DE EMAIL OFFICE@ADMINISTRATIE.RO, UN MATERIAL ÎN FORMAT WORD SAU PDF DE MAXIM 5000 DE CARACTERE (2 PAGINI), CU REZUMATUL CELOR MAI IMPORTANTE 3 PROIECTE DERULATE ÎN ACEST AN DE INSTITUŢIA ÎN CARE LUCRAŢI. MATERIALUL POATE CUPRINDE LINKURI CĂTRE PAGINILE WEB UNDE ACESTE PROIECTE SUNT EXPUSE PE LARG.

Toate proiectele nominalizate pentru înscrierea în competiția Premiilor de Excelență în Administrație vor fi publicate într-un volum ce va fi distribuit ulterior participanților la eveniment, precum și conducerii Ministerului Administrației și Internelor, membrilor Guvernului, membrilor comisiilor de Administrație din Camera Deputaților și Senat, precum și liderilor organizațiilor profesionale din administrația publică.

În speranța că veți găsi această propunere de interes pentru agenda dumneavoastră, vă invităm să fiți alături de noi la această manifestare. Așteptăm cu interes răspunsul dumneavoastră.
Pentru detalii legate de participare, vă rugăm să contactați:
Coordonatorul Evenimentului - Alina Voinea, la numărul de telefon / fax 0232 240628, mobil: 0730 223923 sau pe adresa de e-mail: alina.voinea@oamenisicompanii.ro.

REDUCERI DE 20% PENTRU ÎNSCRIERI PÂNĂ PE 1 OCTOMBRIE!

Descărcați formularul de participare >>
Oameni si Companii